ETM 2021: Kuharska delavnica: Kuhanje brez odpadkov

ETM 2021: Kuharska delavnica: Kuhanje brez odpadkov

Ali ste že kje zasledili podatek o tem, koliko odpadkov hrane letno proizvedemo v EU? Približno 88 milijonov ton! Vas zanima kako lahko vsaj deloma naslovimo ta problem? Kuhajmo brez odpadkov! 

V kolikor bi želeli izvedeti, kako lahko pri kuhanju kot posamezniki kar najbolje poskrbimo za naše okolje, se nam pridružite pri našem dogodku, ki ga organiziramo že drugo leto zapored: Kuharska delavnica: Kuhanje brez odpadkov.

  • KAJ BOMO POČELI? Kuhali tako, da ne proizvedemo odpadkov.
  • KAKO BOMO TO POČELI? Pod budnim očesom odlične kuharice in slaščičarke, Blažke Lovšin.
  • KDAJ IN KJE BOMO TO POČELI? V dvorani MCC od 18:00. ure dalje!
  • IN KAJ SLEDI NA KONCU? Najboljši del – VEČERJA!

VABLJENI!

Dogodek organizira EUROPE DIRECT Savinjska, ki deluje v okviru Celjskega mladinskega centra.

Število prijav je omejeno, zato sem hitro prijavite na info@mc-celje.si. 

Dogodek delno financira EU.

***
Dogodek bo potekal v skladu z ukrepi NIJZ in pod pogoji PCT. PCT - P(rebolevniki) – C(epljeni) - T(estiran)!