Javni razpis za oddajo neprofitnih stanovanj v najem v Mestni občini Celje

Javni razpis za oddajo neprofitnih stanovanj v najem v Mestni občini Celje

Družba Nepremičnine Celje d.o.o. je objavila javni razpis za oddajo približno 70 neprofitnih stanovanj v najem na območju Mestne občine Celje, ki bodo uspelim upravičencem oddana v najem v letih 2025, 2026 in 2027. Stanovanja se bodo oddajala glede na razpoložljivo število obnovljenih stanovanj.

Prosilci, ki se želijo prijaviti na razpis za dodelitev neprofitnih stanovanj v najem, morajo oddati vlogo na posebnem obrazcu razpisnika. Obrazec vloge, s katerim se prosilci prijavijo na razpis bo na voljo:

  • v pritličju sedeža družbe Nepremičnine Celje d.o.o., Miklošičeva ulica 1, 3000 Celje vsak delovni dan med 7. in 15. uro, ob sredah med 7. in 17. uro, 
  • v Sprejemni pisarni v III. nadstropju družbe Nepremičnine Celje d.o.o. v času uradnih ur in
  • na tej spletni strani

 

Vlogo s prilogami morajo prosilci oddati do vključno 8. 11. 2024:

  • v Sprejemni pisarni v III. nadstropju družbe Nepremičnine Celje d.o.o. (oddaja možna izključno v času uradnih ur) ali
  • priporočeno po pošti na naslov: Nepremičnine Celje d.o.o., Miklošičeva ulica 1, 3000 Celje, pri čemer se dan oddaje na pošto šteje kot dan vročitve vloge razpisniku (kot pravočasna oddana poštna pošiljka se šteje priporočena poštna pošiljka z žigom pošte najkasneje na dan 8. 11. 2024). V kolikor bo vloga poslana po pošti, mora biti na zaprti ovojnici, poleg naslovnika, zapisano tudi: »Vloga na JR za dodelitev neprofitnih stanovanj 2025-2027«.

 

Vse dodatne informacije in razpisno dokumentacijo najdete tukaj.

Vir: Nepremičnine Celje