Prihaja nov sklop usposabljanja MVP, namenjen mladim brezposlenim

Prihaja nov sklop usposabljanja MVP, namenjen mladim brezposlenim

Celjski mladinski center je v preteklem letu izvedel izjemno uspešen projekt »Mladi v praksi- MVP«, namenjen mladim brezposelnim na območju Savinjske, Posavske in Jugovzhodne Slovenije. Njegov ključni namen je opolnomočiti mlade, da postanejo najboljše verzije samih sebe. 

Ker je bil projekt tako uspešen, bomo v mesecu marcu ponovno pričeli z izvedbo omenjenega projekta. Vabimo vse mlade, ki bodo na dan vključitve v projekt stari od 15 do vključno 29 let in niso zaposleni ter prihajajo iz statističnih regij: Savinjska, Posavska in Jugovzhodna Slovenija, da se vključijo v program.

V projekt »MVP – Mladi v praksi« želimo v drugem sklopu projekta MVP vključiti 8 mladih.

Vključitev v projekt MVP je brezplačna, mladi pa boste lahko preko osebnega stika z delodajalci, mreženja ter inovativnih vsebin in pristopov spoznavali sebe in svoje kompetence ter se opremili z znanji za učinkovito nastopanje na trgu dela s ciljem zaposliti se.

Projekt MVP se bo odvijal v mesecu marcu in bo sestavljen iz dveh sklopov. V prvem sklopu usposabljanja se bodo izvajale delavnice neurolingvističnega programiranja, javnega nastopanja in kreativnega pisanja, v drugem sklopu pa delavnice računalniškega opismenjevanja, uporabe družabnih omrežij v marketinškem komuniciranju, priprave predstavitvenega videa in preizkusa skozi mladinsko delo.

Celjski mladinski center bo za omenjeni projekt izvedel predstavitveno delavnico, ki se bo odvijala v torek, 23. februarja ob 11.00 uri, preko spletne platforme ZOOM.

Vzemi si eno uro časa za tvojo prihodnost in pridi na predstavitev projekta, kjer ti bomo odgovorili na vsa dodatna vprašanja.

Prijave so obvezne preko Google obrazca na povezavihttps://docs.google.com/forms/d/1YpysuYJNKxuqeUnY2G0oXdLqvus79eEpFdPK64vmSL8/edit